Barion Pixel

Részvétel

A MOGY ideje alatt az emlékparkban csak karszalaggal lehet tartózkodni, a rendezvényt veszélyeztető személyeket a szervezők kitilthatják.

Látogató vendégként

bogy-1

18 éven aluliaknak a belépés ingyenes! Szeretnénk ösztönözni a családokat, hogy gyerekekkel együtt jöjjenek a rendezvényre, és szeretnénk ösztönözni a fiatalságot, hogy minél nagyobb számban képviseltesse magát.

18 éven felüliek támogatás után tudnak belépni. A támogatás mértékét mindenki szabadon döntheti el, viszont a szervezők kérik, hogy a stabil költségvetés érdekében az alábbi ajánlott összeghatárokat vegyék figyelembe:

 • 5.000,- Ft/fő a szervezők által kért összeg
 • 10.000,- Ft/fő értékhatár felett 1 ajándékot adunk a MOGY Ajándékboltból. (csak online jegyváltással)
 • 15.000,- Ft/fő értékhatár felett 2 ajándékot adunk a MOGY Ajándékboltból. (csak online jegyváltással)

A Magyarok Országos Gyűlését, mint mindig, elsősorban önkéntes munkával és adományokból építjük fel. Az engedélyek illetékét, a víz- és áramhasználati, bérleti és egyéb díjakat, az adományokból nem fedezett eszköz- és anyagköltséget a vendégek által megváltott támogatói jegyek segítségével tudjuk előteremteni.

A támogatói jegyeknek köszönhetően biztosítani tudjuk:

19-én, hétfőn a Nemzetvédelmi Szabadegyetem központi témája a magyar oktatás-nevelés, ezért aznap  a pedagógusoknak és pedagógus hallgatóknak ingyenes belépést biztosítunk!

Szállás

A környék szálláslehetőségei korlátozottak, ezért:

 • Az emlékpark melletti Szeri Kempingben sátorhelyet vagy lakókocsi helyet biztosítunk (a sátorhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik).
 • Non-profit alapon korlátozott számban 4-6 fős jurta szállást biztosítunk (4 db tábori ággyal, a bérleti díj még egyeztetés alatt).
Lakókocsi éls jurta regisztráció az latogatok[kukac]mogy.hu címen.

Vendégközösségként

(KÉP)

Helyet biztosítunk minden olyan vendégközösség számára, aki önmagát megszervezve, bemutatkozó pavilont vagy rendezvénysátrat tud állítani és működtetni (előadásokkal, kiállításokkal, bemutatókkal), feltéve, hogy annak tartalma nem megosztó és nem ellentétes a nemzeti érdekkel! A vendég közösségek tagjainak nem kell támogatói jegyet váltaniuk.

A részvételi szándékot és a megjelenés formáját az info[kukac]mogy.hu címre küldött levélben kell jelezni. Pozitív visszajelzést követően a karszalagot az előre egyeztetett névsor alapján lehet átvenni.

Önkéntesként

A MOGY-on mindenki önkéntes, aki szervezési és előkészítési feladatokban, vagy a helyszíni munkában részt vállal, előad, felajánl, ingyenes szolgálatot tesz. Az önkéntesnek nem kell támogatói jegyet váltani, de az étkeztetés tervezhetősége miatt nem tudunk mindenkit egyformán kezelni.

mogy

A szervezők és építők, akik előzetes szervezési munkát vállalnak, vagy az építő táborba legkésőbb szerdán megérkeznek:

 • Ingyenesen étkeznek a MOGY Konyhán
 • Ajándék MOGY önkéntes pólót kapnak
mogy

A segítők, akik az építő táborba csütörtökön vagy később érkeznek, vagy a rendezvény alatt szolgálatot vállanak:

 • Kedvezményesen étkezhetnek a MOGY Vendéglőben

Szervezési feladatokra az info[kukac]mogy.hu címen lehet jelentkezni.

Szállás

 • Sátorban vagy saját jurtában a szervezői sátortáborban
 • Sátorban vagy lakókocsival a Szeri Kempingben
 • Bérelt jurtában kedvezményes bérleti díj ellenében

Vásárosként vagy vendéglátósként

mogy

A MOGY szervezők szeretnék, ha a magyar kultúrát tükröző vásári portéka szolgálná ki a látogatókat. Különösen fontosnak tartjuk a hagyományos kézműves foglalkozások támogatását, hogy ezek a szakmák a jövőben is életerősen működjenek.

A regisztrációs űrlap minden szükséges információt tartalmaz.

mogy

Szerencsére sokan látogatják a MOGY-ot és éhesek. Szeretnénk minél több olyan vendéglátóst, akik jó minőségű magyar ételt és italt adnak kedvező áron, hogy családok megajándékozva érezhessék magukat.

A regisztrációs űrlap minden szükséges információt tartalmaz.