Barion Pixel

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi irányelvek

Utolsó frissítés: 2024. május 15

Hatálybalépés időpontja: 2024. május 15

Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány szabályzatát írja le, Zsámbék, Gábor Áron u. 8., Magyaroszág 2072, Magyarország, e-mail: info@mogy.hu, telefon: +36304539426 a weboldalunk ( https://mogy.hu ) használata során gyűjtött adatainak gyűjtéséről, felhasználásáról és nyilvánosságra hozataláról. (a szolgáltatás”). A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön hozzájárul adatainak gyűjtéséhez, felhasználásához és közzétételéhez a jelen Adatvédelmi szabályzattal összhangban. Ha nem járul hozzá, kérjük, ne érje el és ne használja a Szolgáltatást.

Ezt az Adatvédelmi szabályzatot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, és a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzatot közzétesszük a Szolgáltatáson. A felülvizsgált Szabályzat a felülvizsgált Irányelv Szolgáltatásban való közzétételétől számított 180 napon belül lép hatályba, és a Szolgáltatáshoz való további hozzáférés vagy a Szolgáltatás ezen idő utáni használata a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzat elfogadását jelenti. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az oldalt.

Az általunk gyűjtött információk:

Az alábbi személyes adatokat gyűjtjük és dolgozzuk fel Önről:

Név

Email

Mobil

Fizetési információ

Hogyan gyűjtjük az Ön adatait:

A következő módon gyűjtünk/kapunk Önről információkat:

Amikor a felhasználó kitölti a regisztrációs űrlapot vagy más módon megadja személyes adatait

Interakcióba lép a webhellyel

Nyilvános forrásokból

Hogyan használjuk fel az Ön adatait:

Az Önről gyűjtött információkat a következő célokra használjuk fel:

Ügyfél-visszajelzések gyűjtése

Támogatás

Vevői rendelés kezelése

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Ha az adatait bármilyen más célra szeretnénk felhasználni, beleegyezését kérjük, és adatait csak a hozzájárulása megérkezésekor, majd csak arra a célra használjuk fel, amely(ek)hez a hozzájárulást megadjuk, kivéve, ha a törvény.

Hogyan osztjuk meg adatait:

Személyes adatait nem adjuk át harmadik félnek az Ön hozzájárulása nélkül, kivéve az alábbiakban leírt korlátozott esetekben:

Analitika

Fizetés-visszaszerzési szolgáltatások

Megköveteljük az ilyen harmadik felektől, hogy az általunk átadott személyes adatokat csak arra a célra használják fel, amelyre azokat továbbították, és ne őrizzék meg azokat az említett cél eléréséhez szükséges ideig.

Az Ön személyes adatait a következő célokra is kiadhatjuk: (1) a vonatkozó törvények, rendeletek, bírósági végzések vagy egyéb jogi eljárások betartása érdekében; (2) a velünk kötött megállapodások érvényesítése, beleértve a jelen Adatvédelmi szabályzatot is; vagy (3) válaszolni azokra az állításokra, amelyek szerint a Szolgáltatás Ön általi használata sérti harmadik felek jogait. Ha a Szolgáltatást vagy cégünket összevonják vagy felvásárolják egy másik céggel, az Ön adatai az egyik vagyontárgy, amely átkerül az új tulajdonoshoz.

Az Ön adatainak megőrzése:

Személyes adatait 90 naptól 2 évig megőrizzük, miután a felhasználók megszüntették fiókjukat, vagy ameddig szükségünk van rájuk az adatgyűjtés céljainak teljesítéséhez, a jelen Adatvédelmi szabályzatban részletezett módon. Előfordulhat, hogy bizonyos információkat hosszabb ideig meg kell őriznünk, például nyilvántartást/jelentést kell készítenünk a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, vagy más törvényes okokból, például törvényes jogok érvényesítése, csalásmegelőzés stb. (közvetlenül vagy közvetve) korlátlan ideig tárolható.

Az Ön jogai:

Az alkalmazandó jogtól függően jogosult lehet személyes adataihoz való hozzáféréshez, azok helyesbítéséhez vagy törléséhez, vagy másolatot kaphat személyes adatairól, korlátozhatja vagy tiltakozhat az adatok aktív kezelésében, kérhet tőlünk, hogy osszuk meg (hordozzuk) személyes adatait. tájékoztatást egy másik jogalany számára, visszavonja az adatainak feldolgozásához nekünk adott hozzájárulását, a törvényes hatósághoz benyújtott panasz benyújtásának jogát, valamint az alkalmazandó törvények alapján esetlegesen releváns egyéb jogokat. E jogainak gyakorlásához írjon nekünk az info@mogy.hu címre. Kérésére a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően válaszolunk.

A direkt marketing kommunikációt vagy az általunk marketing célú profilalkotást leiratkozhat, ha ír nekünk az info@mogy.hu címre.

Vegye figyelembe, hogy ha nem engedélyezi számunkra a szükséges személyes adatok gyűjtését vagy feldolgozását, vagy visszavonja a hozzájárulását ezeknek a kívánt célokra történő feldolgozásához, előfordulhat, hogy nem tudja elérni vagy használni azokat a szolgáltatásokat, amelyekhez az Ön adatait kérte.

Cookie-k stb.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használjuk ezeket és az Ön választásait ezekkel a nyomkövetési technológiákkal kapcsolatban, kérjük, tekintse meg Cookie-szabályzatunkat.

Biztonság:

Az Ön adatainak biztonsága fontos számunkra, és ésszerű biztonsági intézkedéseket foganatosítunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az irányításunk alatt lévő adatainak elvesztését, visszaéléseit vagy jogosulatlan megváltoztatását. A benne rejlő kockázatok miatt azonban nem tudjuk garantálni az abszolút biztonságot, következésképpen nem tudjuk garantálni vagy garantálni az Ön által nekünk továbbított információk biztonságát, és ezt saját felelősségére teszi.

Harmadik fél linkjei és az Ön adatainak felhasználása:

Szolgáltatásunk tartalmazhat hivatkozásokat más, nem általunk üzemeltetett weboldalakra. Ez az adatvédelmi szabályzat nem foglalkozik harmadik felek adatvédelmi szabályzatával és egyéb gyakorlataival, ideértve bármely olyan webhelyet vagy szolgáltatást üzemeltető harmadik felet, amely a Szolgáltatáson található hivatkozáson keresztül érhető el. Nyomatékosan javasoljuk, hogy tekintse át minden felkeresett webhely adatvédelmi szabályzatát. Nincs ellenőrzésünk és nem vállalunk felelősséget harmadik felek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalma, adatvédelmi irányelvei vagy gyakorlata felett.

Panasz / adatvédelmi tisztviselő:

Ha kérdése vagy aggálya van a rendelkezésünkre álló adatainak kezelésével kapcsolatban, e-mailben fordulhat panaszkezelési referensünkhöz a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány, Zsámbék, Gábor Áron u. 8., email: info@mogy.hu. Aggályait a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük.