A biztonság garantálásának érdekében a rendezvény ideje alatt az Emlékpark területén csak karszalaggal lehet tartózkodni. Az egyes programokra (előadások, koncertek, táncházak, időszakos és állandó kiállítások, skanzen, Feszty-körkép, stb.) nem kell külön jegyet váltani.

Látogatóként

Árpád emlékmű

A Magyarok Országos Gyűlését, az eddigiekhez hasonlóan, elsősorban önkéntes munkával és adományokból építjük fel. Az engedélyek illetékét, a víz- és áramhasználati, bérleti díjakat, adományokból nem fedezett eszköz- és anyagköltséget szeretnénk a látogatóként, vendégként érkezőktől kért támogatói jeggyel előteremteni.

A támogatói jegyeknek köszönhetően biztosítani tudjuk:

Csete jurták

18 éven aluliaknak a belépés ingyenes! Szeretnénk ösztönözni a családokat, hogy gyerekekkel együtt jöjjenek a rendezvényre, és szeretnénk ösztönözni a fiatalságot, hogy minél nagyobb számban képviseltesse magát.

18 éven felülieknek:

Romok

Az előreutalásos jegyváltás időszaka lejárt, a 3000 Ft-os támogatói jegyet szombat reggel 8 órától az Emlékpark főbejáratánál lehet megváltani. Az előreutalással megváltott karszalagokat külön sorban, a számla bemutatásával lehet átvenni.

Szállás

Az emlékpark melletti Szeri Kempingben ingyenesen sátrazási lehetőséget biztosítunk, a kemping már nem vesz fel foglalást, a sátorhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Adományozóként, élőkép-résztvevőként

Élőkép hétvezér

Az adományozóknak és az élőkép résztvevőknek nem kell támogatói jegyet váltani.

Az felajánlásokról és az élőképen való részvételi szándékról az info@mogy.hu címre küldött levélben kell a szervezőket tájékoztatni. Pozitív visszajelzést követően a karszalagot az előreutalásos sorban lehet átvenni.

Szervezőként, önkéntesként vagy társszervezet önkénteseként

Várépítés

A szervezési feladatokban és önkéntes munkában részt vállalóknak nem kell támogatói jegyet váltaniuk.

Szervezőnek az info@mogy.hu címen kell jelezni.
Önkéntesnek az önkéntes regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni.
A társszervezetek önkénteseit az együttműködési szerződés mellékleteként megadott névsor alapján kapnak karszalagot.

Érkezés, parkolás, szállás

Az építő táborba augusztus 1-jétől lehet érkezni, a karszalagokat a szervezői kapunál (az Emlékpark parkolója előtti platánsor elejénél) lehet átvenni, és a platánsor alatti, elkerített részen parkolni. Sátrazni a szokásos helyen, a parkoló mellett lehet.

Vásárosként vagy vendéglátósként

Vásár

A kézműves vásár résztvevőinek a vásáros regisztrációs űrlapot kitöltve kell jelentkezni.
A vendéglátósoknak a vendéglátós regisztrációs űrlapot kitöltve kell jelentkezni.

A regisztrációs űrlapok minden további információt tartalmaznak. Kérdés esetén: Kerstner Róbert (+36 30 2389546, vasarosok@mogy.hu)